Pregateste-te de o calatorie inapoi in timp, intr-o perioada in care razboiul era prezent si in care s-a scris istoria. Aceasta este tema acestui joc de pacanele lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino, iSoftBet.

Actiunea jocului de pacanele se desfasoara in mijlocul junglei, departe de dusmani. Tensiunea si agitatia sporesc atmosfera de joc, alaturi de muzica de fundal si efectele sonore.

Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Inainte de a incepe jocul de cazino, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Incearca gratuit si fara sa te inregistrezi cele mai noi jocuri de cazino de la producatorul de pacanele iSoftBet, cum ar fi Platoon Wild.