Atacantul lui Juventus Torino și al echipei naționale de fotbal a Argentinei, Paulo Dybala, precum și fostul căpitan al Italiei, Paolo Maldini, au ieșit pozitivi la testul pentru coronavirus.

Într-un mesaj postat de Dybala pe Instagram, acesta a anunțat că atât el, cât și iubita lui, sunt amândoi infectați cu coronavirus, dar se simt bine.

“Oriana și cu mine am ieșit amândoi pozitivi la test,” spunea Dybala, care are 26 de ani. “Din fericire, suntem însă în formă bună.”

Directorul tehnic al lui AC Milan, Paolo Maldini, și fiul acestuia, Daniel, au ieșit de asemenea pozitivi la testul pentru virusul care a lovit întreaga planetă, dar mai ales Italia. Într-o declarație venită don partea clubului se menționează însă că cei doi Maldini “sunt bine”.

Clubul a mai adăugat că Daniel Maldini, 18 ani, s-a antrenat cu prima echipă a lui AC Milan, în timp ce tatăl său, în vârstă de 51 de ani, a petrecut două săptămâni în auto-izolare la domiciliu, și va rămâne în carantină “până când se va vindeca”.

Daniel și Paolo Maldini

Paulo Dybala este cel de-al treilea jucător de la Juventus Torino, după Daniele Rugani și Blaise Matuidi, care confirmă că este infectat cu virusul.

Iubita lui Dybala, Oriana Sabatini – o cântăreață argentiniană, actriță și model – este nepoata fostei jucătoare de tenis Gabriela Sabatini.

Paulo Dybala și Oriana Sabatini

Toate activitățile sportive au fost au fost suspendate în Italia cel puțin până pe data de 3 Aprilie.

SURSE: BBC.COM