UNIBET

Cadoul de bun-venit de la UNIBET este un pariu fără risc de 250 RON!

Extragere la sorți cu jackpot de 50.000 RON pentru TENIS

 

VIZITEAZĂ SITE | ÎNREGISTRARE

 

 

Website:
WWW.UNIBET.RO
Număr licență ONJN:
L1160657W000330

Software:
SBTech (+30 sporturi)
Asistență clienți:
Email, Live Chat
Depunere / retragere:
Visa, MasterCard, Maestro, Skrill, Neteller, Paysafecard, Trustly, Transfer Bancar
Limită depunere / tranzacție:
Min. 25 RON / Max. 50.000 RON
Limită retragere/ tranzacție:
Min. 50 RON / Max. 180.000 RON

Nota 52NEWS: 4.9 din 5

Informații generale

Atunci când UNIBET a fost înfiinţată, în 1997, a început cu o singură ambiţie: pentru ca un jucător (fondatorul Anders Ström) să îşi împărtăşească cunoştinţele despre pariuri sportive pentru a ajuta alţi jucători să efectueze pariuri mai informate și mai sigure.

În prezent, UNIBET este parte din Grupul Kindred, una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume dar scopul lor a rămas acela de a înţelege ce doresc jucătorii și de a nu irosi timpul acestora cu produse, servicii şi promoţii de care nu au nevoie.

UNIBET oferă jucătorilor săi o serie întreagă de bonusuri, astfel încât aceștia pot alege oferta care li se potrivește cel mai bine. Cadoul de bun-venit de la UNIBET este un Pariu fără risc de 250 de RON.

În funcție de metoda de depunere aleasă, depozitul minim în contul UNIBET poate varia. Limita minimă pentru o depunere este de 25 RON, în timp ce limita maximă poate ajunge până la 50.000 RON. În cazul retragerilor, tot în funcție de metoda aleasă, din contul UNIBET se pot retrage minim 50 de RON. Suma maximă care poate fi retrasă într-o singură tranzacție poate ajunge până la 180.000 RON. 

Pariuri

Casa de pariuri online UNIBET acoperă o varietate impresionanta de pariuri, de la cele mai importante competiții din lume, la echipe locale, până la sporturi traditionale din Europa și din restul lumii. Peste 4000 de evenimente sportive beneficiază zilnic de cele mai bune cote la pariuri sportive.

Toți clienții UNIBET care au bani în cont au acces la platforma prin care sunt transmise live video evenimente in timp real din sportul tau preferat. Streamurile Unibet TV transmit jocuri din principalele ligi de fotbal din fotbalul european si chiar mondial, inclusiv evenimente din Australia, Brazilia si SUA. Cu UNIBET ai acces gratuit la transmisii video din intreaga lume.

De asemenea, majoritatea turneelor de top din tenis sunt disponibile privind transmisia si pariurile live deopotriva. Nu uita ca Unibet iti ofera pariuri sportive live, dar si transmisii live ale celor mai populare sporturi precum fotbalul, baschetul, tenisul de masa, darts, hochei pe gheață si multe altele.

Versiune pentru mobil

Cu Unibet nu mai depinzi de calculator sau laptop. Aici poți paria în mișcare si te poți bucura de aceleași beneficii ca și cum ai paria de pe calculator, indiferent ca o faci de pe mobil sau tabletă. La UNIBET poți paria oriunde, oricând.

Unibet a creat aplicația dedicata pariurilor sportive, Unibet Sports Betting, care e compatibilă atât pe terminalele cu sistem de operare iOS, cât si pe tabletele și telefoanele cu Android. Cu ajutorul acestei aplicații nu vei mai rata nici un eveniment sportiv pentru care ai găsit o cotă favorabilă!

Asistență Clienți

Serviciul pentru clienţi este disponibil 7 zile pe săptămână, 24 de ore din 24.

Siguranță și corectitudine

Platforma de pariuri sportive online UNIBET oferă utilizatorilor săi un mediu prietenos, securitate garantată și navigație de încredere, caracteristici recunoscute de organizațiile emblematice specializate în reglementarea și controlul site-urilor de jocuri de noroc online.

După conectare, toate informaţiile trimise şi primite de la site-ul Unibet sunt criptate folosind tehnologia 128-bit Secure Socket Layer (SSL). Certificatul SSL utilizat este emis şi verificat de către Trustwave.

Astfel, datele tale sunt în siguranța și poți avea deplină încredere că toate tranzacțiile tale online sunt efectuate fără niciun risc.