SPORTINGBET

Sportingbet oferă jucătorilor noi un bonus de până la 200 RON dacă fac o depunere în primele 7 zile de la înregistrare.

Testeză-ți gratuit și fără depunere talantul de parior în concursul de ponosticuri SUPER 12 – cu premii de 3.000 RON pe săptămână!

 

 

Website:
WWW.SPORTINGBET.RO
Număr licență ONJN:
L1173062W000807

Software:
Bwin (+30 sporturi)
Asistență clienți:
Formular online, telefon, live chat
Depunere:
Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Entropay
Retragere:
Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Entropay
Limita depunere/retragere:
Minim 40 RON

Nota 52NEWS: 4.6 din 5

Informații generale

Compania Sportingbet a fost înființată în anul 1997 în Regatul Unit, iar în anul 2013 a fost preluată în întregime de către GVC Holdings Plc. Compania mama este în present una dintre cele mai bine cotate din industrie, fiind înregistrată în Isle of Man și cotată la bursa din Londra.

În prezent, Sportingbet a devenit unul dintre principalii furnizori de pariuri online din lume, desfăşurându-şi activitatea în 26 de ţări şi având peste 700.000 de clienţi activi în întreaga lume. În România Sportingbet este partener oficial al echipei CFR Cluj.

Casa de pariuri online Sportingbet oferă la înregistrare un Bonus de Bun Venit de 100% din prima sumă depusă, în limita a 200 de RON. Alături de acest bonus pentru prima depunere, jucătorii Sportingbet mai pot beneficia de o mulțime de promoții și concursuri zilnice sau săptamânale, unele dintre ele fiind gratuite și fără a necesita o depunere.

Depozitul minim acceptat este de 40 de RON. De asemenea, suma minimă care poate fi retrasă este de 40 de RON. Metodele de depunere sunt Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Entropay, cu mențiunea că o retragere poate fi procesată doar printr-o metodă de plată folosită anterior pentru o depunere. Retragerea câștigurilor are o durată medie de transfer de 1-2 zile.

Pariuri

Casa de pariuri Sportingbet oferă 8.000 oportunităţi de pariere diferite în fiecare zi, la 30 de sporturi diferite (fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheaţă şi multe altele).

Sportingbe oferă de asemenea niște cote excelente şi o varietate de oferte pe care să pariaţi precum și pariuri live cu peste 300 de oferte într-un singur joc. Sportingbet oferă pariuri live 24 de ore pe zi pe meciurile din Premier League, Liga Campionilor şi Europa League, precum şi cele mai importante meciuri de fotbal internaţionale. Cu întorsături şi schimbări în fiecare meci, la Sportingbet gasim și multiple oferte de pariuri la tenis live pentru toate meciurile WTA si ATP Tour.

Versiune pentru mobil

Pariurile sportive oferite de Sportingbet pot fi plasate și prin intermediul aplicației pentru IOS și Android. Pentru cei care nu vor să-și încarce telefonul cu această aplicație, aceștia pot paria din browser, website-ul fiind optimizat pentru toate dispozitivele mobile.

Asistență Clienți

E-mail: Formular online | Telefon: 0316 301 161 |  Live Chat între 9AM – 23PM, în fiecare zi

Siguranță și corectitudine