NETBET

La NetBet pariezi pe meciurile și campionatele tale favorite și poți câștiga un PREMIU SĂPTĂMÂNAL de minim 640.000 RON!

NetBet oferă jucătorilor noi un PARIU FĂRĂ RISC de până la 500 RON!

 

 

Website:
WWW.NETBET.RO
Număr licență ONJN:
L1160651W000195

Software:
ISoftBet
Asistență clienți:
Email, telefon, live chat
Depunere / retragere:
Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Cash Card Netbet, Paysafecard, Trustly
Limită depunere / tranzacție:
Min. 10 RON / Max. 40.000 RON
Limită retragere/ tranzacție:
Min. 20 RON / Max. 15.000 RON

Nota 52NEWS: 4.4 din 5

Informații generale

Cu 15 ani de experiență în jocurile online, casa de pariuri online NetBet îți oferă cele mai bune cote pentru pariuri pe meciuri de fotbal, tenis, handbal, basket, rugby, volei, snooker, în general cam orice sport popular în țara noastră. Nu trebuie decât să efectuezi un pronostic online pe orice eveniment sportiv – un meci de fotbal, de exemplu – și să aștepți rezultatul. Înainte de a plasa un pariu, poți consulta cotele (probabilitatea unui rezultat sportiv), iar apoi poți estima câștigul aferent pariului tău.

NetBet oferă jucătorilor săi o mulțime de bonusuri și de oferte și promoții zilnice și lunare. La NetBet bonusul de Bun Venit pentru pariurile sportive este un generos pariur gratuit de până la 500 de RON. In plus, jucătorii fideli pot paria pe meciurile și campionatele lor favorite și pot câștiga un PREMIU SĂPTĂMÂNAL de minim 640.000 RON!

În funcție de metoda de depunere aleasă, depozitul minim în contul NetBet poate varia. Limita minimă pentru o depunere este de 10 RON, în timp ce limita maximă poate ajunge până la 40.000 RON. În cazul retragerilor, tot în funcție de metoda aleasă, din contul NetBet se pot retrage minim 20 de RON. Suma maximă care poate fi retrasă într-o singură tranzacție nu poate depăși 15.000 RON. 

Pariuri

Casa de pariuri online NetBet oferă celor pasionații de pariuri sportive toate elementele care să le asigure confortul dorit atunci când pariază:

  • O gamă variată de metode de depunere și retragere.
  • Un număr impresionant de evenimente pe care se poate paria din sporturi foarte populare cum ar fi fotbalul sau tenisul, dar și din darts, snooker, handbal, rugby, volei sau basket.
  • Posibilitatea de a paria pe numărul de cornere sau cartonașe, pe rezultate la pauză și la final, pe intervaluri de timp, pe diferențe de scor si multe alte combinații preferate de jucătorii la pariuri.
  • Cote foarte competitive comparativ cu alte case de pariuri online.
  • Ofertă generoasă de pariuri live.
  • Promoții și bonusuri atât pentru jucătorii noi cât și pentru jucătorii fideli.

Versiune pentru mobil

Casa de pariuri online NetBet poate fi acesată de pe mobil foarte rapid și extrem de sigur datorită celor mai recente tehnologii de criptare. Poți accesa NetBet de pe dispozitivul mobil sau descarcă aplicația pentru a aduce cele mai bune cote de pariuri direct pe telefonul tău mobil sau pe tableta ta. Toate pariurile sunt disponibile de pe mobil sau tabletă și poți efectua depuneri și retrageri în deplină siguranță.

Asistență Clienți

E-mail: Formular online | Telefon: 0316 300 249 / 0316 304 852 |  Live Chat între 10AM – 23PM, în fiecare zi

Siguranță și corectitudine

Casa de pariuri online NetBet oferă utilizatorilor săi un mediu prietenos, securitate garantată și navigație de încredere, caracteristici recunoscute de organizațiile emblematice specializate în reglementarea și controlul site-urilor de jocuri de noroc online. Astfel, datele tale sunt în siguranța și poți avea deplină încredere că toate tranzacțiile tale online sunt efectuate fără niciun risc..