BAUMBET

BAUMBET oferă 40% CÂȘTIG SUPLIMENTAR sau 10% BANII ÎNAPOI dacă pariul este pierdut!

Cei care vor să încerce gratuit cotele casei de pariuri BAUMBET beneficiază de 10 RON BONUS – FĂRĂ DEPOZIT!

 

Website:
WWW.BAUMBET.RO
Număr licență ONJN:
L1170663W000707

Asistență clienți:
Email, telefon, live chat
Depunere:
Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, Paysafe, Trustly, Cashpoint, Selfpay
Retragere:
Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, Paysafe, Trustly, Cashpoint, Selfpay
Limita depunere:
Minim 20 RON

Nota 52NEWS: 4.6 din 5

Informații generale

Cu o experiență de peste 24 de ani în spate, Baumbet este una dintre cele mai experimentate agenții de gambling din România., care a pornit ca o companie producătoare de aparate de tip slot, pentru ca, ulterior, decizia de a opera pe piața de pariuri sportive să vină foarte firesc.

Casa de pariuri online BAUMBET oferă la înregistrare un Bonus de Bun Venit generos, de 100%, în limita a 250 de RON. BAUMBET mai oferă și alte bonusuri parcă gândite special pentru a ajuta jucătorii aflați la început de drum, precum ar fi bonusul de 10 RON fără depozit cu ajutorul căruia poți testa gratuit cotele oferite de această casă de pariuri.

Depozitul minim acceptat variază în funcție de metoda de depunere aleasă în majoritatea cazurilor este de 20 de RON sau 5 EURO. Metodele de depunere și retragere sunt: Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, Paysafe, Trustly, Cashpoint, Selfpay. Retragerea câștigurilor are o durată medie de transfer de 48 de ore.

Pariuri

La BAUMBET, pasionații de pariuri sportive vor gasi toate elementele care să le asigure confortul dorit:

  • Gamă variată de metode de depunere și retragere.
  • Un număr impresionant de evenimente pe care se poate paria din sporturi foarte populare cum ar fi fotbalul sau tenisul, dar și din darts, snooker, handbal, rugby, volei sau basket.
  • Posibilitatea de a paria pe numărul de cornere sau cartonașe, pe rezultate la pauză și la final, pe intervaluri de timp, pe diferențe de scor si multe alte combinații preferate de jucătorii la pariuri.
  • Cote foarte competitive comparativ cu alte case de pariuri online.
  • Ofertă generoasă de pariuri live.
  • Promoții și bonusuri gândite special pentru a ajuta jucătorii aflați la început de drum.

Versiune pentru mobil

Casa de pariuri online BAUMBET este responsive, deci funcționeaza si pe mobil. Momentan nu există o aplicație separată dar toate pariurile de pe site-ul BAUMBET pot fi plasate fără probleme direct în browser-ul dispozitivului mobil.

Asistență Clienți

E-mail: Telefon: 0374 941 858 |  Live Chat între 9AM – 22PM, în fiecare zi

Siguranță și corectitudine

Siguranta jucatorilor nostri este una dintre prioritatile casei de pariuri online BAUMBET. Detaliile personale ale jucătorilor sunt criptate cu sistemul de 256-bit SSL (Secure Sockets Layer) si sunt transmise doar o singura data pe internet. Ele sunt stocate si criptate în sistemele sigure ale BAUMBET, care sunt testate de experti în securitate apartinând unor terțe companii.

BAUMBET se conformează cerintelor înalte de securitate ale Standardului de securitate al datelor cardurilor de plata (PCI-DSS) si ale Asociatiei Europene de Jocuri si Pariuri.