ADMIRAL

ADMIRAL oferă la înregistrare un generos pariu gratuit de 150 de RON și un booster de 200% la primul pariu plasat pe bani reali.

Bonusul de Bun Venit de până la 1.000 RON: 900 RON bonus pentru prima depunere + 100 RON bonus pentru validarea contului!

Website:
WWW.ADMIRAL.RO
Număr licență ONJN:
L1172564W000756

Software:
Kambi Sport Solutions (+30 sporturi)
Asistență clienți:
Email, telefon, live chat
Depunere:
Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafecard
Retragere:
Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafecard
Limita depunere:
Minim 30 RON

Nota 52NEWS: 4.6 din 5

Informații generale

Platforma de jocuri de noroc online ADMIRAL este licențiată de ONJN și reprezintă divizia online a celebrului producător austriac de aparate de tip slot numit NOVOMATIC. Pe lângă posibilitatea de a juca online, în exclusivitate, cele peste 160 de jocuri originale marca NOVOMATIC, ADMIRAL oferă jucătorilor săi și o gereroasă ofertă de pariuri sportive online.

ADMIRAL oferă la înregistrare un generos pariu gratuit de 150 de RON și un booster de 200% la primul pariu plasat pe bani reali.

Depozitul minim acceptat este de doar 30 de RON, iar metodele de depunere și retragere sunt dintre cele mai variate: Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafecard. În plus, jucătorii ADMIRAL pot depune și retrage fonduri prin intermediul sucursalelor stradale proprii.

Pentru a putea solicita la Admiral retrageri din sucursale proprii, trebuie întâi să intri pe site în secțiunea ”Contul Meu” – ”Retragere”, să completezi suma dorită, să selectezi această metodă de plată, și să alegi sucursala din care vrei să ridici banii. În maxim câteva ore ar trebui să primești un mail prin care ești înștiințat că retragerea a fost procesată, și că te poți duce să îți ridici câștigurile.

Pariuri

Platforma de pariuri sportive folosită de ADMIRAL este produsă de Kambi Sport Solutions, care mai oferă acceași soluție pentru alte două case de pariuri sportive licențiate în România – Unibet și 888sport.
 
ADMIRAL oferă pariuri sportive pe evenimente din aproximativ 30 de sporturi, dintre care nu lipsesc sporturi și competiții foart populare în România, precum: fotbal (Liga Campionilor, Europa League, România – Liga 1, Anglia – Premier League, Spania – LaLiga, Germania – Bundesliga, Italia -Serie A, Franța – Ligue 1 etc.), handbal, tenis, basket (NBA), hockey (NHL), volei, snooker…

Versiune pentru mobil

Casa de parirui online ADMIRAL nu ne oferă și o aplicație pentru IOS și Android, site-ul lor este optimizat pentru orice dispozitiv mobil, pariurile putând fi plasate comod și în siguranță direct în browser.

Asistență Clienți

E-mail: [email protected] | Telefon: 0800 500 505  |  Live Chat între 10AM – 10PM, în fiecare zi

Siguranță și corectitudine

Siguranţa şi securitatea jucătorilor sunt o prioritate pentru ADMIRAL și se realizează mulțumită platformei pe deplin securizate, în timp ce toate informaţiile utilizatorilor, de la date personale până la tranzacţiile făcute sunt păstrate confidenţial cu ajutorul unor tehnologii de inscriptare de ultimă generaţie. Pe lângă ideile creative de gaming şi inovaţii tehnologice în domeniu, NOVOMATIC a dezvoltat unul dintre cele mai moderne concepte de prevenire a jocului patologic în Europa. Astfel, sunt întreprinse periodic acţiuni pe direcţiile strategice de comunicare şi pe partea de blocare a persoanelor vulnerabile.