All Posts

Ocean Rush este un joc ca la aparate lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino, EGT. Jocul ca la aparate este este echipat cu 5 role si 15 linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 96,36%. Acesta este unul din jocurile de cazino cu tema acvatica. Simbolurile jocului ca la aparate sunt realizate cu o grafica de cea mai buna calitate si se incadreaza prefect in tema: regele Neptun, sirene, animale marine si cufere de comori.

Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acest joc ca la aparate este echipat si cu optiunea Gamble, ce iti ofera sansa de a incerca sa iti dublezi castigurile. Tot ce trebuie sa faci este sa ghicesti corect si suma iti va fi dublata.

Jocul ca la aparate este echipat si cu optiunea Auto Play care, odata activata, face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta, fara intrerupere, pentru un anumit numar de ori.

Acest senzational joc ca la aparate numit Ocean Rush poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino oferite gratuit de 52news.ro.