Neymar a refuzat prelungirea contractului cu PSG și declară că își dorește să revină alături de Messi și Suarez pe Camp Nou.

Transferat la Paris Saint-Germain în vara anului 2017, Neymar avea ulterior să regrete decizia de a pleca de la FC Barcelona, iar acum este decis să revină pe Camp Nou. Atacantul brazilian a forţat încă de vara trecută plecarea de la PSG, care nu s-a înţeles însă cu FC Barcelona. Neymar şi-a păstrat însă dorinţa de a se întoarce lângă Lionel Messi și Luis Suarez şi nu s-a ferit să le mărturisească asta actualilor săi colegi.

“Vreau să joc la Barcelona”, le-a transmis Neymar coechipierilor săi apropiaţi de la Paris Saint-Germain, potrivit Mundo Deportivo, care notează că starul brazilian vrea să îşi încheie socotelile cu campioana Franţei după încheierea actualei ediţii a Ligii Campionilor.

La 28 de ani, Neymar este cel mai scump fotbalist din istorie, în urma transferului de 222 de milioane de euro, de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain. Pentru gruparea franceză, brazilianul 80 de prezenţe, 69 de goluri şi 39 de pase decisive.

Neymar a refuzat prelungirea contractului cu PSG

Atacantul brazilian Neymar a refuzat o sumă de 100 milioane de euro pe care actualul său club, Paris Saint-Germain, i-a propus-o ca primă pentru prelungirea contractului scadent în iunie 2022.

Pe lângă prima de 100 milioane euro pe care ar fi primit-o la semnarea noului acord, lui Neymar i s-a promis totodată menţinea actualelor condiţii contractuale care i-ar aduce venituri anuale de peste 50 milioane euro, incluzând şi contractele publicitare.

Pentru a reveni la Barca, starul brazilian este dispus să renunţe la jumătate din suma încasată la PSG. De altfel, în acordul verbal la care a ajuns în vara trecută cu conducătorii clubului spaniol, cele două părţi au stabilit ca jucătorul să beneficieze de aceleaşi condiţii contractuale ca în momentul plecării sale de pe Camp Nou, în 2017.

Sursa: TELEKOMSPORT.RO