All Posts

Monty Python’s Spamalot este un joc de pacanele foarte interesnat si amuzant, lansat de Playtech. Slotul video este echipat cu 5 role si 20 de linii castigatoare. Tema jocului de pacanele este bazata pe comedia Monty Python and the Holy Grail, iar actiunea este foarte distractiva si amuzanta. Simbolurile jocului de pacanele se incadreaza perfect in tema si prezinta personaje ca: regele Arthur, Sir Lancelot, Sir Robin, Sir Galahad si Lady of the Lake.

Jocul de pacanele este foarte profitabil si echipat cu caracteristici speciale care sporesc sansele de castig. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de 10 rotiri gratuite, in cadrul careia casigurile vor fi multiplicate intre 3x si 250x pariul plasat. Jackpot-urile disponibile in joc pot fi casigate in timul rundelor de rotiri gratuite. Va trebui sa treci prin 6 nivele, alegand cate un simbol la fiecare nivel. La nivelul 6, va fi nevoie sa alegi unul din cele doua simboluri pentru a descoperi premiul incasat: Holy Grail Jackpot, sau Slightly Less Holy Grail Jackpot. Simbolul wild este si el prezent in acest slot video si are capacitatea de a inlocui alte simboluri, pentru a forma combinatii castigatoare. Atunci cand se afiseaza in combinatii de cate 5, aduce un premiu de 5000 de monede.

Runda cea mai interesanta a slotului video este Progressive Bonus Round. Aceasta este impartita in 4 runde si fiecare este declansata de simbolul bonus ce apare pe rolele 1 si 5, in acelasi timp. Prima runda este Storm de Castle, in care trebuie sa plasezi cavaleri pe una din cele 6 pozitii strategice. Armata franceza va ataca apoi, iar daca rateaza, vei incasa un premiu si vei putea alege din nou locul pe care sa plasezi cavalerul. Runda 2 este None Shall Pass, in care trebuie sa te lupti cu Cavalerul Ridicol de Curajos care nu te lasa sa mergi spre Regele Arthur. Ai la dispozitie 4 lovituri si va trebui sa il tintesti. De cate ori vei reusi sa retezi o parte din el, vei castiga un premiu. De cate ori vei rata, valoarea multiplicatorului va scadea. La finalul rundei, castigul va fi multiplicat cu multiplicatorul ramas. Runda 3 este Knight Who Say Ni, in care trebuie sa aduci un sacrificiu cavalerilor, iar ei iti vor oferi pana la 3 incercari. Runda 4 este The Killer Rabbit, iar scopul jocului este de a arunca grenade pentru a omori iepurele. Cavalerii vor verifica apoi daca atacul a reusit vei incasa castigurile.

Monty Python’s Spmalot este un slot video produs de Playtech si recomandat de 52news.ro pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.