All Posts

Money Back Special este un slot video lansat de producatorl si dezvoltatorul de jocuri de cazino online, Playtech. Slotul video este echipat cu 5 role, 3 randuri si 15 linii castigatoare si are o tema sportiva.

Inainte de a incepe slotul video, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino online sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest slot video incepe de la valoare de 0,01 si creste pana la 75, ceea ce inseamna un pariu maxim total posibil de 1125. Jocul de cazino online este echipat si cu optiunea Auto Play care, odata activata, face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta, fara intrerupere, pentru 99 numar de ori.

Slotul video este realizat cu o grafica buna, colorata, iar simbolurile se incadreaza perfect in tema: mingi de golf, mingi de cricket, mingi de rugby, de fotbal, de tenis, trofee, cronomentre, medalii de aur si altele. Scopul slotului video este afisarea combinatiilor castigatoare, de minim trei simboluri identice, de la stanga la dreapta, pe liniile castigatoare active. Pe langa simbolurile normale, jocul de cazino online este echipat si cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild este medalia de aur si poate inlocui alte simboluri, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul wild poate aduce castiguri de 25, 100 sau 7500 de monede atunci cand se afiseaza in numar de 3, 4 sau 5. Simbolul scatter este popica si mingea de bowling si este cel care declanseaza runda de 12 rotiri gratuite, dar aduce si castiguri de 5 monede pentru 3 simboluri scatter, 10 monede pentru 4 simboluri scatter si 100 de monede pentru 5 simboluri scatter. Castigurile incasate in runda de rotiri gratuitesunt dublate.

Money Back Special este un slot video produs de Playtech si recomandat de 52news.ro pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.