Mihai Manole a terminat pe locul 7 în PokerStars Caribbean Adventure Main Event, turneul principal al evenimentului organizat de PokerStars în Bahamas, și a încasat un cec în valoare de 208.920$.

Conform site-ului de specialitate TheHendonMob, Mihai Manole a ajuns la 2.736.834$ câștigați din turneele live de poker, cu această sumă el ocupând locul 2 în clasamentul jucătorilor de poker din România și locul 542 mondial.

Cea mai nouă performanță a experimentatului jucător român a avut totuși un gust amar pentru el, deoarece Mihai s-a aflat la un singur loc de prezența la masa finală a acestui prestigios turneu, la care au participat 865 dintre cei mai buni jucători de poker ai planetei.

Aventura jucătorului nostru a fost încheiată de spaniolul Vicent Bosca, în mâna cu numărul 44 din ziua a 4-a a turneului. Spaniolul a intrat în pot din poziția de dealer cu Q-J, în timp ce Manole a facut check din big-blind, cu K-T. Pe flop au intrat A-J-2, cu Mihai care avea un draw la chintă și culoare. Bosca a pariat 90.000, Manole a crescut la 240.000, după care spaniolul a dat call. Pe turn a intrat un T, și Manole, cu doar 475.000 de fise rămase, s-a pus all-in. Vicent Bosca a dat call, și pe river a mai intrat un as, punând capăt dramatic unui alt turneu bun pentru Mihai Manole.

Pentru Mihai Manole PCA 2019 s-a încheiat
Pentru Mihai Manole PCA 2019 s-a încheiat

După eliminarea românului, jocul a fost întrerupt pâna a doua zi, când s-a disputat masa finală.

Turneul și marele premiu de 1.567.100 a fost câștigat de cel mai experimentat dintre jucătorii rămași în luptă, celebrul jucător de poker american, David “Chino” Rheem. Acum în vârstă de 38 de ani, Rheem a încasat al doilea cel mai mare premiu din cariera sa, ajungând la un total de peste 10 milioane de dolari câștigați din turneele live de poker.

David "Chino" Rheem
David “Chino” Rheem

Surse: PokerStars / PokerNews (Carlos Monti) / TheHendonMob