Jackpotul Mega Moolah de la Microgaming a fost câștigat!

După săptămâni de așteptare, faimosul jackpot Mega Moolah a fost lovit pentru suma record de 18.915.872,81€, în data de 28 septembrie, 2018. Acest câștig masiv stabilește un nou record al celebrului slot video progresiv, care a fost lansat încă din anul 2006.

Câștigătorul a lovit jackpotul în timp ce juca de pe mobil, pe o miză de 75 de cenți pe rotire. Ca și în cazul tuturor câștigurilor din rețeaua jackpot progresivă de la Microgaming, câștigătorul va primi premiul ca sumă fixă și nu în rate.

Anticiparea a fost construită în ultimele săptămâni, de când gigantul producător de software de cazino a anunțat că jackpotul său Mega Moolah a depășit pragul de 12 milioane de euro.

Recordul precedent era de 17,879,645.12€, și fusese stabilit in 2015, atunci cand Microgaming a intrat în GUINNESS WORLD RECORDS® și a primit titlul de cel mai mare jackpot câștigat vreodată la un joc de păcănele online.

Până în prezent Microgaming și rețeau sa de jackpoturi progresive, care este cea mai mare din lume, a platit jackpoturi în valoare de 948 milioane de euro.