Germania se pregătește pentru startul sezonului 2019-2020, care va debuta săptămâna viitoare cu prima etapă din DFB Cup, după care, peste două săptămâni va începe și Bundesliga. Până atunci, ne facem însă încălzirea cu un meci de 5 stele: Borussia Dortmund – Bayern Munchen, în super-cupa Germaniei!

Acest meci ar fi trebuit să se joace între câștigătoarea campionatului (Bundesliga) și câștigătoarea cupei (DFB Cup), însă Bayern Munchen a reușit câștigarea ambelor trofee în sezonul trecut, așa că meciul pentru câștigarea super-cupei va fi jucat împotriva echipei clasate pe locul 2 în campionat, în acest caz, nimeni alta decât eterna rivală a bavarezilor, și anume Borussia Dortmund!

Partida se va juca sâmbătă, 3 august, va începe la ora 21:30, și va fi transmisă în România de Digi Sport 2 și de Telekom Sport.

Casele de pariuri prevăd un meci destul de echilibrat, în care Bayern Munchen are o cotă de 2.25 pentru victorie, în timp ce Borussia Dortmund, care va juca acasă, are o cotă de 3.35. Pentru o remiză în timp regulamentar, pariorii pot primi o cotă de 3.50.

Celor cu adevărat pasionați de meciurile din fotbalul german, dar și de pariuri online, casa de pariuri sportive 888sport le oferă o nouă ocazie unică de cote mărite la victorie, prin intermediul site-ului 52NEWS.

Spre exemplu, dacă pariezi 25 de lei pe victoria lui Bayern Munchen, cu o cotă de 2.25 (disponibilă în prezent la casele de pariuri online), vei câștiga aproximativ 55 de lei. Cu super-oferta de cotă marită de la 888sport, cu același pariu de 25 de lei, vei câștiga 275 de lei. Este ca și cum Bayer Munchen are o cotă de 11.00 pentru victorie!

Și lucrurile stau chiar interesant în cazul în care va câștiga Borussia Dortmund. În acest moment, Borussia are cotă perfectă pentru cei care joacă la pariuri, de peste 3.00, și pentru un pariu de 25 de RON pe Borussia, ar trebui să încasăm în jur de 85 de lei.

Cu ofertă de cotă marită de la 888sport, cine pariază 25 de lei pe o victorie a celor de la Borussia Dortmund, va câștiga însă 525 de lei!

Surse media: Bundesliga.com / Cote pariuri: 888sport