Marius Copil (locul 93 ATP), singurul reprezentant al României în competiția masculină de la US Open, s-a calificat în Turul 2, unde îl va întâlni pe Gael Monfils,  spectaculosul jucător francez, aflat pe locul 13 ATP.

Marius a avut un meci foarte greu în primul tur, unde l-a întâlnit pe Ugo Humbert, un alt jucător francez, în vârstă de doar 20 de ani, dar aflat în plină ascensiune în clasamentul ATP, unde în prezent ocupă locul 63. Românul s-a impus în 5 seturi (3-6, 7-5, 6-7, 6-4, 1-6) , după o partidă foarte frumoasă și disputată contra tânărului francez.

Gael Monfils a avut un meci mult mai ușor în primul tur, el trecând ușor, în 3 seturi, de spaniolul Alvert Ramos, cu scorul de 7-6, 6-4, 6-3.

Pentru partida din etapa următoare, casele de pariuri îl dau drept mare favorit pe Gael Monfils, care are o cotă de 1.15 pentru victorie, în timp ce reprezentatul țării noastre are o cotă de 5.35, în eventualitatea în care va reuși o nouă partidă bună și îl va elimina pe favorit.

Partida dintre Marius Copil și Gale Monfils, din Turul 2 de la US Open, este programată să înceapă mâine, 29 august, de la ora 18:00, ora României.

Multă baftă, Marius!

Surse media: US Open / Cote pariuri: UNIBET