Povestea lui Robin Hood este una din cele mai cunoscute povesti din intreaga lume. Eroul a fost inclus in filme, desene, carti, seriale si chiar in jocuri de pacanele. Inspired Gaming vine acum cu un slot video inedit ce are ca personaj principal pe Maid Marian, eroina ce se lupta alaturi de Robin Hood pentru onoare si dreptate. Jocul de pacanele este echipat cu 5 role, 4 randuri si 20 de linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 95%. Castigul maxim ce poate fi incasat in acest joc de pacanele ajunge pana la 250.000 de monede!

Grafica jocului de pacanele este foarte buna, iar atmosfera te va purta in inima padurii Sherwood, baza luptatorilor. Muzica de fundal si efectele sonore sporesc atmosfera de joc. Simbolurile se incadreaza perfect in tema si prezinta: carti de joc de la J la A – ce aduc premii de 2x pariul platat, arc cu sageti, poster cu „Wanted”, inele de aur cu pietre albastre, cufere cu bani de aur si logo-ul jocului, acesta din urma avand cea mai mare valoare in acest slot video si aducand castiguri de pana la 20x pariul initial plasat pentru combinatia castigatoare de 5.

Acest joc de cazino pacanele este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter, Maid Marian cu arcul, este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Acesta se poate afisa numai pe rolele 1, 3 si 5. Exista si un simbol special, tinta pentru tras cu arcul. Acesta se poate afisa in runda de rotiri gratuite, numai pe rola 3 si declanseaza runda Locked Spins.

Inainte de a incepe slotul video, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest slot video variaza intre 0,20 si 60 de monede pentru fiecare rotire.

Optiunea Fortune Bet este disponibila in acets joc de pacanele. Pentru un pariu mai mare cu dor 50% fata de cel plasat deja, poti avea sanse mai mari sa declansezi mai repede runda bonus.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele Maid Marian de la Inspired Gaming si primesti multe rotiri gratuite.