Luxury Rome este un joc de pacanele ce face parte din colectia de jocuri de cazino lansate de cei de la iSoftBet. Actiunea jocului de pacanele te poarta in Roma antica. Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu 5 role, 3 randuri si 9 linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 96,49%. Premiul cel mare este in valoare de 4950 de monede.

Inainte de a incepe jocul de cazino, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acest joc de pacanele este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Simbolurile cu care a fost echipat jocul de pacanele prezinta: personaje ca Julius Caesar, Cleopatra, monede de aur, pocale, lauri, inele, cart de joc de la 9 la A si multe altele.

Incearca gratuit si fara sa te inregistrezi cele mai noi jocuri de cazino de la producatorul de pacanele iSoftBet, cum ar fi Luxury Rome.