Pregateste-te sa intri direct in lupta, alaturi de luptatori temuti ca Ramblo, Boltram, Volttish si Electrocutee, pentru a castiga premiile grozave puse la dispozitie de acest slot video numit Lightning Squad. Jocul de cazino online este echipat cu 5 role, 3 randuri si 20 de linii castigatoare si a fost lansat de Inspired Gaming. Rata de castig a jucatorului este de 94,79%.

Slotul video este realizat cu o grafica 3D de cea mai buna calitate, iar jucatorul va fi teleportat direct in inima luptei, intr-o frumoasa locatie inverzita. Muzica de fundal si efectele sonore sporesc atmosfera de joc, iar simbolurile se incadreaza perfect in tema. Actiunea jocului de cazino online este alerta si vine cu caracteristici bonus si o structura de joc inedita. Jucatorii vor incepe intr-un mod simplu, cu una din cele doua optiuni de joc de baza. Una dintre acestea face ca simbolurile de baza sa se transforme in simboluri bonus pentru a declansa jocul suplimentar mai devreme, iar cealalata transforma simbolurile de baza in simboluri cu valoare mare. Jocul suplimentar este cel care aduce cele mai mari castiguri si se desfasoara pe mai multe nivele. Personajele intra in jocul bonus cu trei simboluri bonus ce declanseaza prima runda de lupte, in care castigatorul devine campion si trece la nivelul urmator. De indata ce personajul ajunge la nivelul 20, premiul va fi acordat jucatorului. In functie de personajul castigator, jucatorul va incasa rotiri gratuite, multiplicatoare sau multiplicatoare wild.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Grafica slotului video este de cea mai buna calitate, iar muzica de fundal si efectele sonore sporesc atmosfera de joc. Inainte de a incepe slotul video, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino online sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest slot video variaza intre 0,20 si 250 de monede.

Lightning Squad este un slot video produs de Inspired Gaming si recomandat de 52news.ro pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.