Triton, fiul lui Poseidon si a lui Amphitrite, este un zeu din mitologia greaca, a carui putere dainuia asupra apelor. Triton este acum personajul principal al acestui joc ca la aparate, Legend of Triton, lansat de producatorul de jocuri de cazino, Inspired Gaming. Jocul ca la aparate este echipat cu 5 role, 3 randuri si 20 de linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 95%.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocurilor de cazino pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Actiunea jocului ca la aparate se desfasoara in adancurile apelor, iar simbolurile se incadreaza perfect in tema: templul lui Triton, tridentul, coiful de luptator, vase de lupta grecesti, vaze si carti de joc. Logo-ul jocului ca la aparate este simbolul cu cea mai mar valoare si poate aduce castiguri de pana la 5000x pariul initial plasat, atunci cand se afiseaza in combinatii de cate 5, pe liniile castigatoare active.

Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest joc ca la aparate variaza intre 0,20 si 250 de monede petru fiecare rotire.

Simbolul scatter este si el disponibil in joc si este cel care declanseaza runda de 10 rotiri gratuite. Castigurile obtinute in aceasta runda sunt multiplicate x2 pana la x250, in functie de cate simboluri se afiseaza.

Acest senzational joc ca la aparate numit Legend of Triton poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro.