Leaders of the Free Spins World este un slot video foarte amuzant si distractiv, lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino online, Inspired Gaming. Tema slotului video te va purta intr-o lume aparte, in care vei avea sansa de a intalni mari personalitati istorice ca: Genghis Khan, Cleopatra, Napoleon, Churchill si Abraham Lincoln. Jocul de cazino online este echipat cu 5 role, 4 randuri si 20 de linii castigatoare fixe.

Slotul video este realizat cu o grafica de cea mai buna calitate, iar animatiile, simbolurile, muzica de fundal si efectele sonore sporesc atmosfera de joc. Cladiri binecunoscute se pot vedea in fundal, luminate de cerul instelat.

Jocul ca la aparate este echipat si cu optiunea Auto Play care, odata activata, face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta, fara intrerupere, pentru un anumit numar de ori. Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile slotului video pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Fiecare mare personalitate cu care te vei intalni in acest slot video vor avea optiuni si caracteristici diferite. Va trebui sa parcurgi 5 nivele si sa activezi bonusuri la fiecare: Cleopatra iti va acorda rotiri gratuite cu 3 simboluri active, Genghis Khan iti va acorda rotiri gratuite cu expanding sticky wilds, iar Napoleon iti va acorda rotiri gratuite cu locked super wilds. Lincoln va aduce rotiri gratuite cu multiplicatoare suplimentare, in timp ce Churchill va aduce rotiri gratuite cu super stacked wilds.

Simbolurile jocului de cazino online se incadreaza perfect in tema si prezinta: jobene, caini, cai, telescoape si multe altele.

Leaders of the Free Spins World este un slot video produs de Inspired Gaming si recomandat de 52news.ro pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.