Lady of the Moon este un joc ca la parate lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino, Pragmatic Play. Jocul ca la aparate este echipat cu 5 role si 13 linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 93,3%.

Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare.  Luna este simbolul wild al jocului ca la aparate. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Frunzele de aur reprezinta simbolul scatter al jocului.

Scopul jocurilor de cazino este afisarea combinatiilor castigatoare, de la stanga la dreapta, pe liniile castigatoare active.

Acest senzational joc ca la aparate numit Lady of the Moon poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro.