Participa la aventura medievala pe care ti-o ofera jocul ca la aparate, Kingdom of Fortune si vei fi purtat in epoca bravilor cavaleri si a dragonilor ce scuipa foc, a luptelor si a comorilor ascunse si pazite cu pretul vietii. Tema jocului de cazino online este foarte apreciata de jucatorii ce viseaza sa participe la astfel de aventuri. Jocul ca la aparate este echipat cu 5 role, 4 randuri si 20 de linii castigatoare si este lansat de Inspired Gaming. Rata de castig a jucatorului este de 95%.

Fundalul jocului ca la aparate prezinta un castel pe dealuri verzi, alaturi de o cascada frumoasa. Grafica jocului de cazino online este foarte buna, iar simbolurile se incadreaza perfect in tema: cavalerul – simbolul cu cea mai mare valoare in acest joc ca la aparate, ce aduce premii de pana la 400 de monede, pentru combinatiile de cate 5, cupe de aur, dragoni, pumnale, arcuri cu sageti, pungi cu bani si domnite.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Scutul este simbolul scatter ce declanseaza 15 rotiri gratuite atunci cand se afiseaza in numar de doua astfel de simboluri si poate aparea pe rolele 1 si 3.

Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc ca la aparate sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest joc de cazino onine variaza intre 0,20 si 250 de monede pentru fiecare rotire.

Kingdom of Fortune este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.