Keno este un joc de keno lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri Microgaming. Acest joc de keno online este foarte popular in randurile jucatorilor. Regurile jocului de keno sunt simple si usor de urmat, jocul de keno fiind o combinatie intre loterie si bingo.

Scopul jocului de keno este alegerea a 15 numere dintr-un total de 80. Inainte de a incepe jocul, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Valoarea pariului variaza, ceea ce face ca acest joc de keno online sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocului de keno pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Grafica jocului de keno este de cea mai buna calitate. Jucatorii vor fi fascinati de actiunea acestui joc de keno online.

Keno este cel mai nou joc de keno online recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru jocul de keno.