Jolly Roger este jocul de pacanele ce te va purta intr-o aventura pe mare, printre pirati si comori. Tain este producatorul de jocuri care a lansat acest interesant slot video. Jocul de pacanele este echipat cu 3 role, 3 randuri si 5 linii castigatoare.

Slotul video este realizat cu o grafica foarte buna, iar animatiile sunt grozave. Fundalul jocului de pacanele prezinta un peisaj tropical, cu un vas ce navigheaza in departare. Pe masura ce rolele aparatului de pacanele se invart, ziua se transforma in noapte.

Simbolurile slotului video se incadreaza perfect in tema si prezinta: sticle de rom, harti, pistoale, cufere de comori, papagali si femei pirat, ce pot aduce intre 75x si 100x pariul plasat, capitanul pirat – ce poate aduce pana la 100x pariul initial plasat.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile slotului video pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Jocul de pacanele este echipat si cu optiunea Auto Play care, odata activata, face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta, fara intrerupere, pentru un anumit numar de ori.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele Jolly Roger de la Tain si primesti multe rotiri gratuite.