Joker 10000 Deluxe este un joc ca la aparate lansat de cei de la Bet Digital. Acest joc de cazino online a fost echipat cu 3 role si 5 linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 97%.

Regulile jocului de cazino online sunt simple si usor de urmat. Jocul ca la aparate poate fi jucat pe desktop, tableta sau telefon mobil asa ca pregateste-te sa incasezi premiile grozave.

Scopul jocului de cazino online de acest tip este afisarea combinatiilor castigatoare, de la stanga la dreapta.
Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocului ca la aparate pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino online sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Joker 10000 Deluxe este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.