Jaguar Gems este un joc de pacanele lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino, Inspired Gaming. Jocul de pacanele este echipat cu 5 role si 20 de linii castigatoare. Tema jocului de pacanele te va purta in inima junglei, printre maiestuoasele feline.

Inainte de a incepe jocul de cazino, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest joc de pacanele variaza intre 0,20 si 250 de monede pentru fiecare rotire. Fortune Bet este optiunea ce poate fi activata pentru un pariu suplimentar de 50% din valoarea celui plasat deja. Aceasta optiune face ca simbolul bonus sa aiba valoare dubla.

Simbolurile jocului de pacanele se ncadreaza perfect in tema si prezinta diverse pietre colorate, fiecare cu valoarea sa. Jocul de pacanele este echipat si cu optiunea Auto Play care, odata activata, face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta, fara intrerupere, pentru maxim 100 de ori.

Scopul jocurilor de cazino este afisarea combinatiilor castigatoare, de la stanga la dreapta, pe liniile castigatoare active. Pietrele pretioase rosii si portocalii aduc premii de 5x, 20x sau 100x pariul plasat, atunci cand se afiseaza in combinatii castigatoare de 3, 4 sau 5 simboluri identice. Pietrele pretioase albastre, mov si albe aduc premii de 20x, 50x sau 300x pariul plasat. Logo-ul jocului de pacanele este cel care aduce castigul cel mai mare, de pana 40x, 200x sau chiar 1000x pariul plasat.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri,  pentru a forma combinatii castigatoare. Jaguarul este simbolul wild al jocului de pacanele si poate aparea pe rolele 1, 3 si 5. De indata ce castigurile au fost incasate, simbolul wild se va exyinde pe intreaga rola si toate rolele se vor invarti inca o data, gratuit.

Incearca gratuit si fara sa te inregistrezi cele mai noi jocuri de cazino de la producatorul de pacanele, Inspired Gaming, cum ar fi Jaguar Gems.