Playtech este producatorul de jocuri de cazino a carui colectie de jocuri de pacanele ce au ca tema eroii Marvel este impresionanta. Jocul de pacanele Iron Man il aduce in centrul atentiei pe super eroul cu acelasi nume si este echipat cu 5 role si 20 de linii castigatoare.

Inainte de a incepe jocul de cazino, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest joc de pacanele incepe cu valoarea de 0,1 si creste pana la 5, pentru fiecare linie castigatoare.

Jocurile de cazino de ultima generatie sunt realizate cu o grafica foarte buna, ce permite utilizatorilor sa le joace atat pe desktop, cat si pe dispozitive mobile. Acest joc de pacanele nu face exceptie si ofera jucatorilor sai o atmosfera foarte placuta, dar si castiguri grozave. Simbolurile disonibile in jocul de pacanele se incadreaza perfect in tema si prezinta: logo-ul jocului, carti de joc, supereroi zburatori sau care trag cu laser si pe insusi Tony Stark.

Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild, Iron Man, are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Combinatia de cinci simboluri scatter afisata pe o linie castigatoare activa aduce un castig de 5000 de monede. Simbolul wild are si capacitatea de a deveni expanding, dar numai pe rolele 2, 3 si 4 ale aparatului de pacanele. Simbolul scatter, logo-ul jocului de pacanele, este cel care declanseaza o runda bonus, Missile Attack. In cadrul acestei runde, jucatorul trebuie sa controleze super eroul care trage cu proiectile, pentru a dezvalui premiile ascunse: rotiri gratuite, multiplicatoare sau chiar bani.Un simbol expanding wild afisat pe rola 3, va face ca toate castigurile incasate in aceasta runda bonus sa fie crescute semnificativ. In timpul rundei bonus, afisarea a soua simboluri scatter pe linii castigatoare active va aduce 15 rotiri gratuite suplimentare.

Incearca gratuit si fara sa te inregistrezi cele mai noi jocuri de cazino de la producatorul de pacanele Playtech, cum ar fi Iron Man.