All Posts

Iron Man 3 este un joc ca la aparate ce face parte din colectia de jocuri de cazino online, ce are ca tema super eroii Marvel, lansata de Playtech. Jocul ca la aparate este echipat cu 5 role si 25 de linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 93,02%. Tema jocului de cazino online il are ca personaj principal pe Tony Stark, cel care creaza si utilizeaza costumul Iron Man, in lupta impotriva celor ce vor sa ne distruga lumea. In partea a treia a filmului, dar si a jocului ca la aparate, personajul negativ este Aldrich Killian, un cercetator determinat sa il distruga pe Tony Stark, dupa ce acesta l-a umilit public.

Jocul de cazino online este realizat cu grafica foarte buna, ceea ce permite jucatorilor sa il joace atat pe desktop, cat si pe dispozitive mobile. Muzica de fundal si efectele sonore sporesc atmosfera de joc. Simbolurile jocului ca la aparate sunt frumos realizate si se incadreaza perfect in tema: Aldrich Killian aduce castiguri de pana la 90 de monede, Iron Patrit aduce pana la 100 de monede, War Machine aduce pana la 300 de monede, Iron Man aduce pana la 500 de monede.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild, sursa puterii din pieptul lui Stark, are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. In acest joc ca la aparate, simbol wild poate aduce castiguri uimitoare, de pana la 10.000 de monede, atunci cand se afiseaza in combinatii de cate cinci. Simbolul scatter, Iron Man, este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Aparitia a 3 pana la 5 simboluri scatter pe rolele jocului ca la aparate face ca valoarea castigului din runda respectiva sa fie multiplcat cu 100x pariul plasat.

Jocul de cazino online este echipat si cu o runda bonus Pepper Pots, in cadrul careia te vei bucura de castiguri grozave. Atunci cand Iron Man, War Machine si Iron Patriot apar pe rolele 1, 3 si 5, in pozitia de mijloc, se va declansa runda All Systems Go Re-Spin, in cadrul careia toate cele trei simboluri vor avea valoare dubla. Fiecare dintre super eroi va declansa propria lor versiune de runda bonus: Hall of Armour Free Spins cu Mark 42, cu 10 rotiri gratuite in cadrul carora Wild Power Sources va ramane pe role timp de 3 rotiri gratuite; War Machine va aduce 8 rotiri gratuite, in cadrul carora Random Wild Power Sources vor fi afisate pe role la fiecare a treia rotire; si, Iron Patriot va declansa 15 rotiri gratuite, in cadrul carora vor fi oferite multiplicatoare intre 2x si 5x.

Iron Man 3 este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.