Playtech este producatorul de jocuri de cazino care a lansat o colectie impresionanta de jocuri ca la aparate a caror tema ii are in centrul atentiei pe super eroii Marvel. Iron Man 2 este un joc ca la aparate lansat ca urmare a succesului de care s-a bucurat primul joc Iron Man, lansat in 2009. Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu 5 role, 3 randuri si 25 de linii castigatoare.

Tema jocului ca la aparate te poarta in atmosfera filmului cu acelasi nume, in care Tony Stark reuseste sa realizeze costumul perfect si il utilizeaza in lupta sa impotriva celor ce vor sa distruga lumea. Intra si tu in actiune si porneste in aventura, alaturi de Iron Man.

Grafica jocului ca la aparate este foarte buna, iar simbolurile se incadreaza perfect in tema. Fiecare simbol disponibil in joc are propria valoare si formeaza combinatii castigatoare: Vanko aduce pana la 400 de monede, War Machine aduce pana la 150 de monede, Iron Man aduce pana la 200 de monede, Black Widow aduce pana pana la 600 de monede, Tony Stark aduce pana la 1000 de m onede, iar emblema American Eagle aduce pana la 3000 de monede.

Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild, American Eagle, are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter, Iron Man, este cel care aduce castiguri de pana la 100x pariul plasat, atunci cand se afiseaza in numar de cinci pe rolele aparatului de pacanele. Combinatia de 3 simboluri scatter va declansa runda de rotiri gratuite. In cadrul primelor doua rotiri, toate castigurile incasate vor fi dublate, urmand ca valoare multiplicatoarelor sa cresca pana la 5x pariul plasat, in cea de a 9-a si a 10-a rotire gratuite.

Suprizele pe care ni le ofera colectia de jocuri de cazino Marvel sunt grozave si constante, de aceea ne bucuram si aici de cele 4 Jackpot-uri progresive: Power Jackpot, Extra Power Jackpot, Super Power Jackpot si Ultimate Power Jackpot.

Acest senzational joc ca la aparate numit Iron Man 2 poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro.