Iron Girl este un joc de pacanele ce face parte din colectia de jocuri de cazino lansate de Play’n Go. Actiunea jocului de pacanele te va purta in lupta spaciala purtata intre infractorii universului. Acesta este unul din jocurile de cazino cu o tema SF, ce iti va aduce castiguri grozave.

Jocul de pacanele este echipat cu 5 role, 3 randuri si 20 de linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 96,7%. Simbolurile jocului se incadreaza perfect in tema si prezinta casrti de joc si personaje.

Inainte de a incepe jocul de pacanele, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acest joc de pacanele este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Incearca gratuit si fara sa te inregistrezi cele mai noi jocuri de cazino de la producatorul de pacanele Play’n Go, cum ar fi Iron Girl.