Jocurile de cazino online cu tema irlandeza se afla in topul preferintelor jucatorilor. Irish Fortune este un joc ca la aparate lansat de Inspired Gaming, a carui tema te va purta intr-o atmosfera clasic irlandeza. Jocul ca la aparate este realizat cu o grafica buna, ceea ce face sa poata fi jucat atat pe desktop, cat si pe dispozitive mobile. Jocul de cazino online este echipat cu 10 linii castigatoare.

Simbolurile jocului ca la aparate se incadreaza perfect in tema si prezinta: trifoi cu patru foi, potcoave, aur si multe altele. Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino online sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest joc ca la aparate variaza intre 0,20 si 200 de monede pentru fiecare linie castigatoare.

Fortune Bet este un pariu sumplimentar ce poate fi plasat, in completarea pariului deja existent si este in valoare de 50% din acesta. Spre exemplu, in cazul in care ai pariat deja 0,20 de monede pentru fiecare rotire si activezi butonul Fortune Bet, pariul va fi crescut cu 50% si va avea valoarea de 0,30 de monede. Pate.riul acesta va transforma orice simbol bonus intr-un simbol 1×2 extended, cu o sansa mai mare de a declansa rotiri gratuite.

Simbolurile jocului ca la aparate se integreaza perfect in tema si prezinta: logo-ul jocului – care aduce si castigul cel mai mare, in valoare de 10x pana la 60x pariul plasat, crucea celtica 0 ce aduce castiguri intre 5x si 40x pariul plasat, trifoi cu patru foi, potcoave, harpe –  care aduc premii intre 1x si 30x pariul plasat si carti dejoc – ce aduc castiguri intre 0,5x si 10x pariul plasat.

Irish Fortune este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.