Florin Prunea, directorul general al echipei, și Ionel Dănciulescu, team-managerul formației, nu știau dacă vor merge în cantonamentul din Spania, acolo unde ”câinii roșii” vor face pregătirea de iarnă. În cele din urmă, Ionuț Negoiță s-a răzgândit, iar Dănciulescu și Prunea vor merge în stagiul de pregătire de la Marbella, alături de echipă.

Situația lui Florin Prunea și Ionel Dănciulescu a fost incertă până în ultimele clipe. În cele din urmă cei doi au purtat o discuție cu cei care au putere de decizie în club și s-a hotărât ca foștii internaționali să meargă în cantonament alături de Uhrin și compania.

”Am stat și suntem zi de zi lângă echipă. În momentul actual nu știm mare lucru. Nu știu dacă suntem în plan să mergem sau nu. Eu cred că este adevarat ce s-a scris. Normal și fair-play ar fi fost să ni se spună și nouă. Eu sunt la Săftica cu Florin, zi de zi lângă echipă. Ceea ce știu eu să fac cel mai bine este să fiu lângă echipă. Eu sunt team-manager la echipă.

Nu ni s-a spus dacă plecăm sau să ne facem bagajele, dar mai avem timp până luni. Nu am de unde să știu ce se întâmplă, dacă nu am avut dialog direct cu nimeni de la birouri. Noi o să mergem la antrenament și mâine, și poimâine, până la urmă cred că ne va anunța și pe noi cineva, ne va spune programul.

Dacă nu sunt dorit alături de echipă, nu am ce să fac. Pot să schimb eu gândirea altora? Nu știu dacă mi-am luat concediu de când sunt la Dinamo, nu m-am gândit la lucrul ăsta. Trebuie să fie cineva alături de echipă, poate se duce domnul Bălănescu, este și asta o variantă.

Nu știu ce o să fac, dacă nu merg în cantonament. Probabil o să mă duc la birouri. Poate o să vorbească cineva și cu mine, dacă mă văd acolo. Nu ne-a întrebat nimeni de transferuri. Nici nu am știut de jucătorul ăsta care a venit acum, nici nu-i știu numele. Până acum au avut nevoie de Dănciulescu?”, spunea Ionel Dănciulescu la Fotbal Club, de la Digi Sport, în urmă cu câteva zile.

Surse media: DIGISPORT.RO