I Love Kittens este un joc ca la aparate lansat de producatorul de jocuri de cazino, Inspired Gaming. Jocul ca la aparate are o tema foarte apreciata de iubitorii de pisici si este echipat cu 5 role si 40 de linii castigatoare fixe. Acesta este unul din jocurile de cazino ce pot fi jucate atat pe desktop, cat si pe dispozitive mobile.

Jocurile de cazino de ultima generatie sunt realizate cu o grafica foarte buna, iar acest joc ca la aparate nu face exceptie. Fundalul jocului ca la aparate nu este chiar tematic, dar este foarte colorat si atractiv. Pisicile adorabile isi vor face aparitia de indata ce rolele jocului ca la aparate se invart.

Scopul jocurilor de cazino este afisarea combinatiilor castigatoare, de la sanga la dreapta, pe liniile castigatoare active. Combinatiile castigatoare sunt formate din simboluri identice. Simbolurile disponibile in acest joc ca la aparate au valori diferite si aduc premii diferite: carti de joc de la J la K, boluri de mancare, zgarde si pisicute. Logo-ul jocului este simbolul cu cea mai mare valoare si poate aduce pana la 500x pariul initial plasat, pentru combinatia castigatoare de cinci.

Acest joc ca la aparate este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Combinatia de trei simboluri scatter aduce 8 rotiri gratuite, iar cinci simboluri scatter aduc 30 de rotiri gratuite.

Acest senzational joc ca la aparate numit I Love Kittens poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro.