I Heart Puppies  este un joc de pacanele lansat de Inspired Gaming si echipat cu o tema foarte draguta: cateii. Slotul video are 40 de linii castigatoare si caracteristici speciale foarte profitabile. Jocul de pacanele este realizat cu o grafica foarte buna, iar efectele sonore si muzica de fundal sporesc atmosfera de joc.

Simbolurile slotului video se incadreaza perfect in tema si prezinta” labradori, chihuahua, pomeranieni, castroane de mancare si altele. Fiecare simbol are propria sa valoare, astfel: chihuahua aduce premii de pana la 400 de monede, pomeranianul aduce premii depana la 300 de monede, King Charles Spaniel aduce premii de pana la 200 de monede, zgarda aduce premii de pana la 160 de monede, bolul de mancare aduc premii de pana la 120 de monede, iar cartile de joc aduc premii de pana la 100 de monede, pentru combinatiile de 5 simboluri identice. Logo-ul jocului de pacanele este simbolul cel mai valoros si aduce pana la 500 de monede.

Inainte de a incepe slotul video, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest joc de pacanele variaza intre 0,20 si 500 de monede, pentru fiecare rotire.

Slotul video este echipat si cu optiunea Auto Play care, odata activata, face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta, fara intrerupere, pentru un anumit numar de ori.

Acest joc de pacanele este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter, labradorul, este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Trei simboluri scatter vor aduce 8 rotiri gratuite, 4 simboluri scatter vor aduce 16 rotiri gratuite, iar 5 simboluri scatter vor aduce 30 de rotiri gratuite.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele I Heart Puppies de la Inspired Gaming si primesti multe rotiri gratuite.