Este timpul sa intri in actiune si sa faci putin sport. Hugo Goal este jocul de pacanele ce te poarta in lumea fotbalului, alaturi de personajul suedez foarte popular, Hugo, dar si de prietenii sai, Goat, Don Crono si Akskylia.

Acesta este un joc de pacanele lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino, Play’n Go. Jocul de pacanele este echipat cu 3 role si 5 linii castigatoare. Inainte de a incepe jocul de pacanele, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Jocurile de cazino de acest tip sunt echipate cu caracteristici speciale foarte profitabile, iar acest joc de pacanele nu face exceptie. Caracteristica Action Replay se declanseaza dupa o rotire necastigatoare, care se termina in doua simboluri identice, care pot fi si wild. Ultima rola a aparatului de pacanele se invarte din nou, pana cand reusesti sa afisezi o combinatie castigatoare.

Caracteristica Free Kick este asemanatoare cu Action Replay, doar ca se axeaza pe simbolurile cu valoare mica in acest joc de pacanele. Caracteristica Penalty Shoot-Out este, cu siguranta, cea mai interesanta. Daca reusesti sa umpli rolele cu acelasi simbol, Hugo va inscrie un gol. Castigurile vor fi multiplicate cu 2x, 3x, 4x, 5x si chiar 10 x pariul initial plasat.

Acesta este unul din jocurile de cazino ale carui simboluri sunt realizate cu o grafica foarte buna si care se incadreaza perfect in tema: steaguri, pantofi sport, cronometre, mingi, fluiere.

Incearca gratuit si fara sa te inregistrezi cele mai noi jocuri de cazino de la producatorul de pacanele Play’n Go, cum ar fi Hugo Goal.