Highlander este un joc de cazino online a carui tema a fost inspirata de filmul cu acelasi nume, al carui personaj principal este MacLeod. Acest joc ca la aparate este echipat cu simboluri si caracteristici speciale foarte profitabile, ce sporesc sansele de castig. Jocul de cazino online Highlander este echipat cu 243 de modalitati de castig.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile slotului video pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Jocul ca la aparate este echipat cu optiunea Auto Play, ce poate fi activata atunci cand doresti ca rolele aparatului de cazino online sa se invarta fara intrerupere pentru un anumit numar de ori. Inainte de a incepe jocul, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Simbolul wild al jocului ca la aparate are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri din joc, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter al jocului ca la aparate este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Rata de castig a jucatorului in acest joc de cazino online este de 96-97%.

Highlander este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.