Henry VIII este un joc de pacanele foarte energic lansat de Inspired Gaming, a carui tema il are in centrul atentiei pe regele Henry VIII. Slotul video este echipat cu 5 role, 3 randuri si 20 linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 96,10%.

Actiunea jocului de pacanele se petrece in castelul regelui, unde te vei intalni cu coroane de aur, clovni, cavaleri si multe altele. Muzica de fundal si efectele sonore sporesc atmosfera de joc. In fundal se pot vedea draperii rosii luxoase, iar rolele aparatului de pacanele sunt albastre cu simboluri incrustate in aur.

Inainte de a incepe slotul video, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest slot video variaza intre 0,20 si 250 de monede.

Jocul de pacanele este echipat si cu optiunea Auto Play care, odata activata, face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta, fara intrerupere, pentru minim 5 si maxim 100 de rotiri.

Simbolurile jocului ca la aparate se incadreaza perfect in tema si prezinta: cavaleri cu scut – ce aduc premii de pana la 400 de monede, logo-ul jocului si clovnul – ce aduc premii de pana la 500 de monede, castelul – cu premii depana la 300 de monede, coroana, cortul si coiful de cavaler – cu premii de pana la 200 de monede si carti de joc de la J la K – cu premii de pana la 100 de monede. Clovnul este si simbolul wild al jocului si are capacitatea de a inlocui alte simboluri cu scopul de a forma combinatii castigatoare.

Bonus Feature Wheel este o caracteristica foarte profitabila a jocului de pacanele, in cadrul careia vei putea castiga una din rundele: Wild Joker Spins, Royal Roller sau King Spin. Wild Joker aduce 3 role de stacked wilds pentru 3 wild joker spins. Royal Roller aduce castiguri de 5-of-a-kind, iar King Spins aduce castiguri de 2x pariul plasat sau rotiri gratuite cu multiplicatoare progresive sau 8 rotiri gratuite cu un multiplicator 4x pariul plasat.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele Henry VIII de la Inspired Gaming si primesti multe rotiri gratuite.