Guns N’ Roses este un slot video oferit de NetEnt ce are ca tema binecunoscuta si mult apreciata formatie rock lansata in 1985, in Los Angeles. Albumele lor au fost vandute in peste 150 de milioane de copii in intreaga lume. In 2012 au fost selectati pentru Rock and Roll Hall of Fame.

In timpul jocului de cazino online vei putea selecta din cele 5 melodii populare ale acesti formatii. Actiunea jocului se desfasoara intr-o arena plina de fani si de lumini. Acest slot video ii are ca personaje principale pe Axel Rose si pe Slash.

Slotul video are 5 role, 3 randuri si 25 de linii castigatoare si este echipat cu diverse caracteristici speciale, cum sunt Legend Spins, Solo Multiplier, Encore Free Spins.

Bonusul pentru cazino online Legend Spins acorda jucatorilor in mod aleator 3 rotiri suplimentare cu stacked wilds.

Bonusul pentru cazino online Solo Multiplier va multiplica combinatii castigatoare alatoare cu 4x pana la 10x. Bonusul pentru cazino Encore Free Spins acorda 10 rotiri gratuite.

Grafica jocului este uimitoare, animatiile grozave, iar caracteristicile te vor face sa vrei sa joci acest slot video cat mai mult. NetEnt este producatorul si dezvoltatorul de jocuri care ne uimeste cu fiecare lansare a sa.

Joaca slotul video Guns N’Roses, de la NetEnt, recomandat de 52news.ro si primesti un bonus pentru cazino online.