Golden Egypt este un slot video lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino online, IGT. Tema slotului video este de inspiratie egipteana, foarte populara in randul jucatorilor. Slotul video este echipat cu 5 role, 4 randuri si 25 de linii castigatoare fixe. Rata de castig a jucatorului este de 96,19%.

Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest slot video sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Simbolurile jocului de cazino onine se incadreaza perfect in tema si prezinta: faraoni, ce aduc premii de pana la 300 de monede, Cleopatra, ce aduce premii de pana la 100 de monede, Isis, ce aduce premii de pana la 75 de monede, vase, ce aduc premii de pana la 60 de monede si multe altele.

Golden Egypt este un slot video produs de IGT si recomandat de 52news.ro pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.