Gold Rally este un joc de pacanele foarte interesant, lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino, Playtech. Slotul video este unul clasic, cu numai 3 role, 3 randuris si 8 linii castigatoare, ce poate fi jucatat atat pe desktop, cat si pe dispozitive mobile.

Grafica jocului de pacanele este inedita si clasica, iar simbolurile afisate sunt numai 9. In partea dreapta a rolelor sub forma placilor de lemn, vei putea vedea oameni in carucioare de transportat carbuni.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile slotului video pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest slot video sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest joc de cazino online variaza intre 2 si 16. Pariul maxim total posibil este de 8000 de monede.

Simbolurile disponibile in acest slot video se incadreaza perfect in tema si prezinta: carucioare de transport, pistoale, saci cu aur, potcoave de aur, lanterne, ustensile de sapat si altele. Simbolul scatter al jocului de cazino online este setul de cantarire si iti aduce castiguri grozave, in functie de numarul in care se afiseaza: cinci simboluri scatter aduc 5 monede, sase simboluri scatter aduc 10 monede, sapte simboluri scatter aduc 50monede si 8 simboluri scatter aduc 200 monede.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele Gold Rally de la Playtech si primesti multe rotiri gratuite.