Esti un aventurier? Iti place sa calatoresti? Goddess of the Amazon este jocul ca la aparate care te va purta intr-o aventura de neuitat, in adancul junglei amazoniene. Acesta este unul din jocurile de cazino lansat de Inspired Gaming ce aduce castiguri uimitoare de pana la 100.000 de monede. Jocul ca la aparate este echipat cu 20 de linii castigatoare fixe. Rata de castig a jucatorului este de 95%.

Grafica jocului ca la aparate este foarte buna, iar fundalul prezinta junga amazoniana deasa si intunecata, in care te vei intalni cu animale salbatice si pasari colorate. Simbolurile jocului ca la aparate se incadreaza perfect in tema si prezinta: pietre rosii, verzi si albastre, masti tribale, papagali, soparle, leoparzi, logo-ul jocului, dar si simboluri wild si scatter.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter si simbolului jackpot, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter, zeita, este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Combinatiile de 3 simboluri scatter declanseza 8 rotiri gratuite, cele de 4 simboluri scatter declanseaza 16 rotiri gratuite, iar cele de 5 simboluri scatter declanseaza 30 de rotiri gratuite.

Inainte de a intra in actiunea jocului ca la aparate, trebuie sa plasezi un pariu ce poate varia intre 0,20 si 500 de monede pentru fiecare rotire.

Jocul ca la aparate este echipat si cu optiunea Auto Play care, odata activata, face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta, fara intrerupere, pentru un anumit numar de ori.

Atractia principala a jocurilor de cazino este jackpot-ul, iar acest joc ca la aparate ste echipat cu doua jackpot-uri progresive: Silver Jackpot, in valoare de 10.000 de monede si Gold Jackpot, in valoare de 100.000 de monede. Silver jackpot se incaseaza atunci cand pe role se afiseaza cinci simboluri scatter Silver Jackpot, in modul normal de joc, iar Gold Jackpot se incaseaza atunci cand cinci simboluri Gold Jackpot se afiseaza in runda rotirilor gartuite.

Acest senzational joc ca la aparate numit Goddess of the Amazon poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro.