Glorious Rome este un joc ca la aparate lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino, Pragmatic Play. Tema jocului ca la aparate te poarta in Roma Antica, unde te vei intalni cu vestale, centauri si imparati. Jocul de cazino online este echipat cu 5 role si 20 de linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 94,11%.

Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Jocul ca la aparate este realizat cu o grafica de cea mai buna calitate. Simbolurile sunt realizate in detaliu si se incadreaza perfect in tema. Muzica de fundal si efectele sonore sporesc atmosfera de joc, iar castigurile oferite de acest joc de cazino online sunt grozave.

Glorious Rome este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.