Ghost Rider este un slot video ce face parte din colectia jocurilor de cazio online lansata de Playtech. Slotul video este bazat pe filmul cu acelasi nume, lansat in 2007, in care Nicholas Cage joaca rolul unui acrobat motociclist ce isi vinde sufletul diavolului, dar se decide sa lupte pentru binele oamenilor. Slotul video face arte din colectia de jocuri de cazino online cu tema Marvel si se numara printre preferintele jucatorilor.

Slotul video este realizat cu o grafica foarte buna, iar simbolurile se incadreaza perfect in tema: Gost Rider, Mephisto, biblia, logo-ul jocului si multe altele. Muzica de fundal si efectele sonore sporesc atmosfera de joc. Slotul video incepe cu un intro grozav, ce te introduce in atmosfera jocului. Jocul de cazino online este echipat cu 5 role si 20 de linii castigatoare.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Craniul in flacari, logo-ul jocului de cazino online si Ghost Rider reprezinta simbolul wild, simbolul scatter si simbolul bonus. Pentru a declansa runda bonus, jucatorul trebuie sa afiseze simbolul bonus pe toate rolele aparatului. Jucatorul va primi 10 sanse de a ucide fantomele si de a primi castigurile triplate.

Inainte de a incepe slotul video, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino online sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest slot video variaza intre 0,20 si 100 pentru fiecare rotire. Jackpot-ul de 10.000 de monede face parte din jackpot-ul pe 4 nivele caracteristic jocurilor cu tem Marvel, lansate de Playtech.

Ghost Rider este un slot video produs de Playtech si recomandat de 52news.ro pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.