Fruit Zen este un joc de cazino online echipat cu 5 role si 10 linii castigatoare. Tema jocului ca la aparate este bazata pe fructe: zmeura, struguri, cirese, pepeni si lamai.

Grafica jocului ca la aparate este de cea mai buna calitate si foarte colorata. Fundalul jocului ca la aparate este fascinant, iar muzica te va introduce intr-o atmosfera relaxanta.

Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Scopul jocului de cazino online este afisarea combinatiilor castigatoare, de la stanga la dreapta, pe liniile castigatoare active.

Fruit Zen este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.