Fruit Awards este un joc ca la aparate lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino, Synot Games. Jocul ca la aparate este unul simplu, clasic, plin de fructe. Acesta este unul din jocurile ca la aparate echipat cu 4 role si 81 de linii castigatoare.

Jocurile de cazino de la Synot Games folosesc un sistem propriu Criss Cross. Acest sistem presupune ca un anumit simbol sa apara pe ecran in orice moment si pe oricare dintre role, pentru a forma combinatii castigatoare. Mai multe astfel de simboluri afisate pe o singura rola va crea alte linii castigatoare. Multumita acestui sistem, jucatorii nu sunt nevoiti sa invarta rolele aparatului de cazino online de multe ori pentru a vedea cum castigurile incep sa apara.

Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest joc de pacanele variaza intre 0,20 si 50 de monede pentru fiecare rotire.

Acest joc de ca la aparate este echipat si cu optiunea Gamble, ce iti ofera sansa de a incerca sa iti dublezi castigurile. Tot ce trebuie sa faci este sa ghicesti corect si suma iti va fi dublata.

Acest senzational joc ca la aparate numit Fruit Awards poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro.