Frankenslots Monster este un joc ca la aparate ce face parte din colectia de jocuri de cazino lansate de producatorul si dezvoltatorul de jocuri, Betsoft. Tema jocului ca la aparate il are in centrul atentiei pe insusi Frankenstein, dar si pe micul profesor genial. Vei fi purtat in aventura infricosatoare, dar si incantatoare, in acelasi timp.

Simbolurile cu care a fost echipat acest joc ca la aparate se incadreaza perfect in tema. Fiecare simbol are propria sa valoare si poate aduce castiguri grozave atunci cand se afiseaza in combinatii castigatoare.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu 5 ole, 3 randuri si 20 de linii castigatoare fixe. Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acest senzational joc ca la aparate numit Frankenslots Monster poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro