Fire Goddess este un slot video ce face parte din colectia de jocuri de cazino online lansata de Inspired Gaming. Tema slotului video te va purta intr-o lume de poveste, cu dragoni si comori ascunse. Jocul de cazino online este echipat cu 5 role si 20 de linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 96,05%.

Acest slot video este realizat cu o grafica de cea mai buna calitate, iar simbolurile se incadreaza perfect in tema: creaturi mitologice, zeite, armuri si arme. Logo-ul jocului de cazino online este simbolul cel mai valoros si poate aduce pana la 500 de monede. Pasarea phoenix este cea care aduce pana la 300 de monede, dragonul verde aduce pana la 200 de monede, coiful aduce pana la 150 de monede, sabiile aduc pana la 120 de monede, iar pietrele pretioase aduc pana la 100 de monede, atunci cand se afiseaza in combinatii castigatoare de 5 simboluri identice.

Pentru a putea intra in actiunea jocului de cazino online, trebuie sa plasezi pariul dorit. Pariul ce poate fi plasat in acest slot video variaza intre 0,30 si 300 de monede pentru fiecare rotire. Jocul ca la aparate este echipat si cu optiunea Auto Play care, odata activata, face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta, fara intrerupere, pentru minim 5 si maxim 100 de astfel de rotiri.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter, zeita focului, este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Pentru combinatia de 3 simboluri scatter, jucatorul va primi 8 rotiri gratuite, pentru combinatia de 4 simboluri scatter, jucatorul va primi 16 rotiri gratuite, iar pentru combinatia de 5 simboluri scatter, jucatorul va primi 30 de rotiri gratuite. La fiecare rotire gratuita, eventualele simboluri wild care se afiseaza pe rolele aparatului de cazino online se vor transforma in stacked wild si vor aduce mai multe oprtunitati de castig.

Fire Goddess este un slot video produs de Inspired Gaming si recomandat de 52news.ro pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.