Fire 88 este un joc ca la aparate lansat de producatorul de jocuri de cazino, Pragmatic Play. Jocul ca la aparate este echipat cu 3 role, 3 randuri si 7 linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 96,45%. Acesta este unul din jocurile de cazino de inspiratie chineza, cu interfata simpla, reguli clasice si caracteristici profitabile.

Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de cazino sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocurilor de cazino pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Acest joc ca la aparate este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Acest senzational joc ca la aparate numit Fire 88 poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro