Fiesta Cubana este un joc ca la aparate lansat de producatorul de jocuri de cazino, NextGen Gaming. Atmosfera cubaneza a jocului ca la aparate este interesanta si te va acapara. Te vei trezi inconjurat de case in culori pastelate, trabucuri si salsa. Actiunea jocului ca la aparate se desfasoara in Cuba anilor ’50.

Acesta este unul din jocurile de cazino realizate cu o grafica de cea mai buna calitate si simboluri ce se incadreaza perfect in tema. Petrecerea cubaneza este pe cale sa inceapa, asa ca pregateste-te sa te distrezi si sa te imbogatesti. Simbolurile jocului ca la aparate prezinta: bongo, mojito, seniorite, dansatori, cantareti si multe altele.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocurilor de cazino pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Jocul ca la aparate este echipat cu 5 role, 3 randuri si 243 de moduri de castig. Inainte de a incepe jocul ca la aparate, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de pacanele sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Acest senzational joc ca la aparate numit Fiesta Cubana poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro