FCSB a învins-o pe Craiova cu 2-0 și a terminat anul 2019 pe podiumul Ligii 1, cu un meci mai puțin disputat.

Derby-ul finalului de an a început cu torțe și petarde pe teren. Arbitrul a întrerupt două minute partida din cauza fanilor. Jucătorii le-au dat motiv să facă gălăgie suporterilor roș-albaștrilor de abia pe finalul reprizei.

Dennis Man și Florinel Coman au rezolvat partida cu două goluri superbe marcate în patru minute. Roș-albaștrii au primit un penalty în prelungirile primei reprize, după un fault la Coman, însă căpitanul Florin Tănase n-a nimerit poarta.

Dennis Man și Florinel Coman au adus victoria roș-albaștrilor și au fost lăudați la final de Gigi Becali. Finanțatorul vicecampioanei e sigur că va lua mulți bani pe cei doi, dar spune că nu este disperat să-i vândă în pauza de iarnă.

”Pe mine nu mă interesează să-i vând pe Coman și pe Man. I-aș mai ține și doi ani dacă se poate, nu mă mai interesează să-i vând neapărat. Dacă ești negustor bun, cei doi produc bani cu fiecare săptămână care trece, cu fiecare meci jucat. Le crește cota.

Cu cât îi țin mai mult la FCSB, cu atât iau mai mulți bani. Și fac și performanță cu ei. Ca Man, la 21 de ani, sau ca Florinel Coman eu nu știu pe nimeni în toată Europa”, a declarat Gigi Becali, pentru DIGISport.

 

Surse media: DIGISport